Als reportage trouwfotografen zijn wij niet op zoek naar technisch perfecte foto’s waarop de bruid en bruidegom lachend de camera in kijken. Natuurlijk, die maken we ook, maar een bruiloft gaat voor ons om sfeer, details en onverwachte momenten met elkaar, familie en vrienden.

Een foto moet een element van puurheid laten zien, wij fotograferen ‘mensen gewoon als mensen’. Wij vinden het belangrijk om het gewone te onthouden, omdat je je later vaak realiseert dat je niet meer precies weet hoe het was. Eerlijke foto’s die laten zien hoe de dag echt was. Als de magie van de bruiloft voorbij is, zijn het de foto’s die jullie keer op keer zullen bekijken om juist die fijne momenten opnieuw te beleven!

Vaak gedragen mensen zich ongemakkelijk als ze zich bewust zijn van de fotograaf, omdat wij met compacte camera’s fotograferen vallen we minder op. Hierdoor kunnen wij juist de momenten vastleggen die jullie zelf niet altijd door hebben, niks geposeerd of gespeeld. De fijne momenten tussen jullie en jullie dierbare gasten vangen wij door er op jullie dag écht te zijn en ons te mengen tussen het gezelschap.

Info & prijzen

– € 1195,-*

– 8 uur lang fotografie

– Hoge kwaliteit print van jullie favoriete foto

– Geen extra (reis)kosten binnen Nederland

* Hebben jullie andere wensen, neem dan contact met ons op.