Wij vinden het belangrijk om het gewone te onthouden. Het leven lijkt soms razendsnel aan je voorbij te gaan, dat je je later realiseert dat je niet meer precies weet hoe het was. Dit kunnen de grote momenten zijn, maar ook alledaagse dingen. Iets tastbaars, zoals foto’s, kunnen je weer even terugbrengen naar de momenten die je dierbaar zijn.

We kunnen bij jullie thuis langskomen of op locatie. Of je nu een groot, klein, jong of oud gezin bent, tijdens een shoot leggen we op een ontspannen manier de band tussen jullie vast. We zijn 1 à 2 uur bezig en een shoot bevat altijd spontane momenten, portretfoto’s omdat deze er gewoon bijhoren en sfeerbeelden. Bij een shoot in huiselijke sfeer kun je denken aan samen koffie drinken, knuffelen of spelen op bed en een portret op een mooie plek. Als we op locatie shooten, wandelen we samen een stukje, maken we een portretfoto en schieten we vooral tussendoor veel foto’s zodat ook de “stiekeme” lachjes, kusjes en knuffels worden vastgelegd.

Wil je die grote buik vastleggen omdat je deze stiekem toch een beetje gaat missen? Ook een zwangerschapsshoot kan thuis of op locatie. We zijn ongeveer 1 uur bezig en je kan kiezen voor een portretshoot van jou alleen, maar ook met partner of de rest van het gezin.

Info & Prijzen

– € 245,-*

– 1 a 2 uur fotografie

– Hoge kwaliteit print van jullie favoriete foto

– Geen extra (reis)kosten binnen Nederland

* Hebben jullie andere wensen, neem dan contact met ons op.