Wij zijn Jeroen & Vivian, man & vrouw én papa & mama van Billy. De bijzondere en eigenlijk alledaagse momenten in het leven hebben bij ons de liefde voor fotografie verder ontwikkeld. Waar het maken van foto’s eerst bestond uit Rotterdamse horeca, vakantiekiekjes en onze hond Lola, heeft dit zich snel ontwikkeld door het fotograferen van bruiloften, familieshoots en lifestyleshoots.

Toen wij twee jaar geleden zelf onze bruiloft aan het plannen waren, is onze liefde voor trouwfotografie ontstaan. Het is zo bijzonder en waardevol om naderhand die fijne momenten van de dag opnieuw te beleven door foto’s. Er zijn in Nederland naar onze mening te weinig fotografen die je trouwdag fotograferen zoals deze écht is, geen poespas of gemaakte momenten, maar die ‘mensen als mensen’ vastleggen. Wij willen meegenieten van de grote, maar ook de kleine momenten. Juist omdat we zelf ook weten hoe bijzonder deze zijn.

Door de komst van ons zoontje hebben wij ervaren hoe bijzonder het is om elk klein moment van je kindje of samen als gezin vast te leggen. Alle clichés zijn waar. Het leven vliegt voorbij en tastbare herinneringen zijn dan super waardevol om te hebben.